Monday, May 11, 2009

owh aku ngutuk orang

aku dah naek pening... hurm dak atiq tanya aku sal either aku dapat tak perguruan tuh.. aku macam malas jep.. nampaknyer aku bukan generasi upsi... aku dah belot huhu.... over my head aku tujukan kat pengunjung blog aku....ska tol the fray ni.... so skang cmner..wat tataw jep.. hurm...jadi optimist sket r... glak2.....tataw ar la ak da tataw da...papepun malam ni aku nak ngadu kat asyraf la..... coz dier msti dengar...kalu tak nak pun aku paksa gak...tapi besenya dier akan dengar... cian dier..pastu marah dier..pastu cari gaduh...tu la gunenyer laki...hak2... jahat tak???....... xde la..malam ni tak online... citer sal dak banjar yang abah aku cakap...bapak dier pun suruh die jadi cikgu..... macam ner aku tau...dier cakap...huh...da takder gambar budak banjar.. dapat no fon...tak amek pun...kalu jual no. fon dier bgus gak...hak2.... hari nie ym dgn kawan2 aku...aku dah off laptop tadi tapi bila dak atiq cakap cek medsi...aku dengan perasaan tak teruja membuka....then chek...wat muka toya....pstu terpk nak btau asyraf la...pastu....rasa macam malas nak ym dengan dier sebab semalam.. bila dengar lagu the call pulak rasa macam nak pergi terbang...terbang ke mana pun aku tak tau....aku tak ley nak online malam ni....coz aku tak cukup tido...i'm not going to say this to my parents...kecewa dorang kang.. dengar je word "now we back to the beginning"...dalam lagu the call....termenung gak aku dibuatnya...and then g kutuk mohd zahari dengan aimi...geram aku dengan mamat tuh...aimi cakap "pedas giler ayat wani" memang pedas pun..bukan sebab aku anti laki ke aper...ada ke patut acting baek depan kawan2 aku...then flirt diorang....and then canang kat orang kena jaga batas pergaulan laki pompuan...ewah2 sedapnya kamu...sakit telinga aku...macam nak muntah...aku tak kisah kamu nak cakap macam tuh...cakap lah..peringatan sesama manusia tu kan penting....tau??..tapi kau tu bawak pompuan yang bukan mahram balik takper...pastu cakap kat aimi macam ko tu bagus sagat...sebaik la aimi tu kawan aku...and sebaik kita ditakdirkan stu kolej...buleh aku slamatkaN aimi dari jatuh cinta kat ko...ish pe la...ko dah penah wat benda sama kat lili...and lili btau aku sal ko...aku baran btol....eii lempang karang bru tau...ko bdk baek...bdak surau..tapi jangan jatuhkan maruah diri sendiri bley tak...tolong la...msa aku dengar dak aimi panggil ko ustaz rasa macam menyampah...da a tu malas kutuk lebih2...just bla dri aimi....kalu kawan aku tuh heartbroke...siap ko..... kenapa aku marah petang2 ni....aku frust ke......nak menyepi loh pasni...tapi aku macam kesian kat dak aimi...saat aku menyepi susah payah dier cari aku...terharu giler....isk2....sedih....then kadang2 dier bagi aku msg semangat...cakap dengan aku jangan hilang diri pada dier...tau tak aimi tuh lembut jep...aku tau dier nanges sebab ko ari...memang mati ko....tau(sabar wani)... tapi aimi memang slalu hantar msg "nitez +luv u wani"...boleh la...dalam seminggu 3 kali...kalu nak dibandingkan dengan geng musolla lain...kalu aku tak sapa dulu...jangan harap ko nak sapa aku....padahal aku dengan dak aimi lagi baru kenal......takpelah...aku ngan dak aimi menghargai dan dihargai...tapi jangan ada misunderstanding la...aku pun tak kisah...korang bz kot....paham...aku nak jadi orang yang mengargai kehadiran kalian biarlah aku sapa dulu...jangan ada yang makan hati... pastu sal standardized bahasa...aku dah pening nak cakap per dengan kawan aku...that's why aku lebey ska cakap dengan membe matrik...sbb standard...aku n ko....aku tak salahkan korang...ye la dah jadi bdak law...bdak tesl...da bese guner english maybe...pastu mungkin korang guna i you...tapi susah aku...kadang aku guna aku ko ...korang start dengan i u...then lyan..aku pun i you juga..kadang2 aku pun pening..tataw la membe matrik aku...course per yang dorang carry after this....kena ready...cet....susah beb...aku guna je aku ko tapi..ko still tekankan i you sebab tu aku ikut je rentak kamu......ready dengan membe2 matrik aku....i you ke...saya awk pulak ke...pape pa ke...bantai la...aku ikut je...bukan pe...nak selesakan keadaan di pihak kamu... pihak aku??...x kisah.... pastu aku dah macam tak kenal boys kelas aku dulu...ni aku tak nak campur...aku lebih memilih untuk menyepi... k untuk menyejukkan keadaan aku sediakan lirik over my head ntuk dinyanyi saat pedih jantung

I never knew I never knew that everything was falling through That everyone I knew was waiting on a cue To turn and run when all I needed was the truth But that's how it's got to be It's coming down to nothing more than apathy I'd rather run the other way than stay and see The smoke and who's still standing when it clears Everyone knows I'm in Over my head, over my head With eight seconds left in overtime She's on your mind, she's on your mind Let's rearrange I wish you were a stranger I could disengage Just say that we agree and then never change Soften a bit until we all just get along But that's disregard Find another friend and you discard As you lose the arguments in a cable car Hanging above as the canyon comes between Everyone knows I'm in Over my head, over my head With eight seconds left in overtime She's on your mind, she's on your mind Everyone knows I'm in Over my head, over my head With eight seconds left in overtime She's on your mind, she's all on And suddenly I become a part of your past I'm becoming the part that don't last I'm losing you and its effortless Without a sound we lose sight of the ground In the throw around Never thought that you wanted to bring it down I won't let it go down till we torch it ourselves And everyone knows I'm in Over my head, over my head With eight seconds left in overtime She's on your mind, she's on your mind Everyone knows she's on your mind Everyone knows I'm in over my head I'm in over my head, I'm over my... Everyone knows I'm in Over my head, over my head With eight seconds left in overtime She's on your mind, she's on your mind

1 comment:

  1. hello im new[url=http://www.healthnewsdigest.com/hspace/index.php?do=/public/user/name_Jimmi1013/].[/url]

    ReplyDelete